Velkommen til SKJEBER MARINESENTER AS – Norges største Stingforhandler! Vi tar deg og din båt seriøst!

Skjeberg Marinesenter er en topp moderne marina ved grensen til Sverige. Hos oss finner du 1250 båtplasser, 750 opplagsplasser, autorisert merkeverksted for Volvo Penta, Evinrude, Tohatsu og Honda. Vi er autorisert merkeforhandler for anerkjente båtmerker som: Iron Boats, Sting, Silver Boats, Zodiac, Micore, Pioner, og River, noe som krever at vi til enhver tid holder våre mekanikere oppdaterte på den seneste utviklingen av teknologi og løsninger for deg og din båt.

Foruten salg og service tilbyr vi installasjon av elektrisk og elektronisk utstyr, ankervinsjer, trimplan og hekk- og baugthrustere. Vi er også forhandler/installatør av alle produkter fra Sleipner og Garmin.

I 2018 feiret vi 45 år i bransjen – 45 år som har gitt mye erfaring og skapt et godt miljø. Så, er du på jakt etter båt, motor, utstyr, båtplass eller service – kontakt oss i dag for en uforpliktende prat!

anker

Båtplasser

Båtplasser fra 2-5 meter i bredde, følg lenken under for mer informasjon og bestilling…

propell

Verksted og delelager

Skjebergkilens Marina AS er autorisert verksted for Volvo Penta, Evinrude, Honda og Tohatsu…

boat

Båt og motorsalg

Båt – og motorsalg av kjente merkevarer. Følg lenken under for å se våre båter på Finn…

Skjebergkilens Marina

Etablert i 1973

Skjebergkilens Marina AS ble etablert i 1973 og har siden den tid hatt kontinuerlig drift. Selskapet har i dag 15 årsverk og omsetter for kr. 44 mill.

graf-100x100

Kraftig utvikling - Gasellebedrift 2019.

Selskapet har i de senere år vært i kraftig utvikling og har siden 1990 økt fra 550 båtplasser til 1250 plasser pr 2019.

Kompass-100x100

Hovedvirksomhet

Selskapets hovedvirksomhet er å leie ut båt- og opplagsplasser, serviceverksted for fritidsbåter, delesalg, salg av båt & motor, samt kro og uteservering.

Related Posts